Nootropil és magas vérnyomás, Hipertóniás panaszok

Hipertónia diákban

hipertónia diákban

Vigyázzatok a szívetekre a karácsonyfa alatt isemberek! Lábléc médiacsalád A nem mérhető magas vérnyomás Hogyan hat az alkohol a vérnyomásra? A kutatók az alanyok vérnyomásával összefüggő indikátorokat, köztük a szisztolés és diasztolés vérnyomásértéket, a pulzusnyomást és a vérnyomás-variabilitást nézték meg, majd azt elemezték, hogy azok milyen kapcsolatban állnak a hipertónia diákban zavarral és a demenciával.

hipertónia diákban

Az eredmények azt mutatták, hogy a középkorú emberek esetében a magas vérnyomás hipertónia növelheti a kognitív károsodás kockázatát.

Ha egy középkorú embernél a vérnyomás szisztolés értéke meghaladja a Hgmm-t, akkor fokozott a kockázata a kognitív zavar és az időskori elbutulás kialakulásának.

hipertónia diákban

A kutatók azt is hipertónia diákban, hogy az antihipertenzív szerek alkalmazása segíthet csökkenteni a demencia kockázatát a jó szellemi állapotban lévő, valamint az enyhe kognitív zavarral küzdők esetében egyaránt. A kutatók szerint az eredményeik segíthetik a kognitív károsodás szempontjából magas kockázati csoportba tartozó személyek azonosítását, valamint a hatékony megelőző stratégiák kidolgozását.

Rossz lányok spagettije - Nimi \u0026 Kristóf’s Kitchen in Greece

A tanulmányt a Hypertension című folyóiratban publikálták. Fontos információk.

hipertónia diákban