Túl sok tragédia

Szívegészségügyi partnerség

Tartalom

  Növényi olajok hozzáadása a HP részének vagy egészének szívegészségügyi partnerség a pisztráng takarmányában általában nem befolyásolja a növekedési sebességet vagy a takarmány átalakulását.

  szívegészségügyi partnerség

  Másrészt a növényi eredetű olajok nem tartalmaznak hosszú láncú omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat LC-PUFA n-3amelyek jótékony hatással vannak az emberek szívegészségére. A közelmúltban nagy mennyiségű sztearidonsav-tartalmú szójababfajtákat ASD, 4 n-3 állítottak elő, amelyek segíthetik az akvakultúra-ágazatot ebben a kérdésben.

  szívegészségügyi partnerség

  Ezeknek a halaknak a fogyasztása pozitív mutatókat eredményez a szív egészségére nézve: Dokumentálja a szivárványos pisztráng tenyésztési teljesítményét, amelyet ASD-ben gazdag szójaolaj-gazdag étrendben táplálnak, és különböző szintű a halliszt; Az ASD biokonverziójának számszerűsítése PUFA-LC nban ASD-ben gazdag szójaolaj alapú étrenddel táplált TAC-ban; Jellemezze a halfogyasztás hatását a hörcsögökön mért szívegészségügyi mutatókra.

  Várható eredmények Az ASD-ben gazdag szójaolaj hozzáadása nem befolyásolja a halak túlélését és tenyésztéstechnikai teljesítményét.

  szívegészségügyi partnerség

  Szívegészségügyi partnerség az ASD-ben és LC-PUFA nban dúsított halhúsnak a hörcsög étrendjében történő felhasználása jobb lipidprofilt eredményez, javítja plazma lipid egyensúlyát, valamint javítja a szív- és érrendszeri egészségi indexeket. Várható előnyök A HP akvakultúrában történő felhasználásának csökkentése; az akvakultúra-ipar ökológiai lábnyomának csökkentése; fenntartja a halhús zsírsavszintjét az emberi szív egészsége ; együttműködés kutatók emberi táplálkozás és állattudománykormány Merinovmagánpartnerek között; a következő tudós generációt részesítette előnyben 2.

  szívegészségügyi partnerség

  C hallgatók. Pályázati felhívás.

  szívegészségügyi partnerség