KÖVESS MINKET

Tenaxum tabletta. Zsebre teszem a tudást!

Tenaxum tabletta Tenaxum egyediorvosi elbírálás után alkalmazható az alábbi esetekben, ezért kezelő­orvosánakfeltétlenül említse meg Mire figyeljen fokozottana gyógyszer szedése során?

Ha Ön Tenaxum-ot szed, akészítmény szedését ne hagyja hirtelen abba, a kezelés befejezése csak orvosautasítására, fokozatosan, több lépésben történhet.

magas vérnyomás és elsősegély szuper gyógyszer a magas vérnyomás ellen

Tejcukorérzékenység eseténfigyelembe kell venni, hogy a készítmény 47 mg tejcukrot is tartalmaztablettánként. Terhesség és szoptatás ATenaxum hatóanyaga kiválasztódik az anyatejjel.

magas vérnyomás krízis jelei vese okozta magas vérnyomás

Tekintettel arra, hogyalkalmazásáról megfelelő mennyiségű klinikai tapasztalat nem áll rendelke­zésre,terhességben és szoptatás ideje alatt szedése nem javasolt. A készítmény hatása a gépjárművezetésre és a baleseti veszéllyel járómunkavégzésre A gépjárművezetői képességetés balesetveszélyes munka végzését hátrányosan befolyásolhatja, az ezektől valóesetleges eltiltás mértékét és időtartamát egyénileg kell meghatározni.

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Tenaxum 1 mg tabletta Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Kezelőorvosa egye­dileg határozza meg a gyógyszer milyen mennyisége mellettszabad járművet vezetni vagy bal­eseti veszéllyel járó munkát végezni. Gyógyszerkölcsönhatások A kölcsönhatások az elmúltidőszakban, illetve a közeljövőben szedendő gyógyszerekre is vonatkoz­hatnak.

2 №12.5. БЕТА - И АЛЬФА, БЕТА-АДРЕНОБЛОКАТОРЫ

Ezérta jelenleg tenaxum tabletta a közelmúltban szedett receptköteles vagy recept nélkülkiváltható gyógyszereiről tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét. A részleteket illetően kérjükolvassa el a 2.

gyógyszertári gyógyszer magas vérnyomás ellen magas vérnyomású kilégzéskor visszatartott lélegzet

Gyógyszerét kizárólag azorvos által előírt adagban és ideig alkalmazza. Amennyibenkezelőorvosa másképp nem rendeli, szokásos adagja: Felnőttek:naponta 1-szer 1 mg 1 tabletta ,reggel étkezés előtt. Ha egyhavi kezelést követően a vérnyomáskontroll nemkielégítő, az adag emelhető napi 2-szer 1 mg-ra 1 tabletta reggel, 1 tablettaeste.

magas vérnyomású folyadékot inni alacsony diastole

Gyermekek : Tapasztalat hiánya miatt gyermekkorban alkalmazásanem ajánlott. Gyógyszereszedését ne hagyja abba önkényesen! Haa Tenaxum hatását túl erősnek vagy túl gyengének érzi, forduljon orvosához!

erek a magas vérnyomás alatt mkb 10 artériás magas vérnyomás

Ha az előírtnál többtablettát vett be, azonnal forduljon orvosához! Ha gyógyszerét elfelejtettebevenni, igyekezzen mielőbb pótolni a kimaradt adagot. Ha már a követ­kező adagbevétele esedékes ne vegyen be dupla adagot, mert ezzel már nem pótolhatja akiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének teszi ki magát.

egészség összeomlik s4 szív száj egészsége szívbetegség