Prevenció | Gokvi

Népegészségügyi szívelégtelenség

Tartalom

  EMMI rendelet A jogszabály mai napon Népegészségügyi szívelégtelenség jelek a bekezdések múltbeli és jövőbeli változásait jelölik. Jelen dokumentum a jogszabály 1.

  népegészségügyi szívelégtelenség magas vérnyomás 4 fokos kockázat mi ez

  A teljes jogszabály nyomtatásához valássza a fejlécen található nyomtatás ikont! EMMI rendelet a népegészségügyi szempontból kiemelt jelentőségű vagy egyébként jelentős költségteherrel járó megbetegedések köréről, népegészségügyi szívelégtelenség megbetegedéseket nyilvántartó betegségregisztert vezető népegészségügyi szívelégtelenség kijelöléséről, valamint ezen megbetegedések bejelentésére és nyilvántartására vonatkozó részletes szabályokról Az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló Általános rendelkezések 1.

  népegészségügyi szívelégtelenség magas vérnyomás vérnyomás

  Az adatszolgáltatás során használt kódjelek használata, valamint az ellátási adatkör részletezése és formátuma - ideértve az Orvosi Eljárások Nemzetközi Osztályozása és a gyógyhatású anyagok Anatómiai, Terápiás és Kémiai Osztályozása szerinti kódjelek használata - tekintetében a NEAK és a betegségregisztert vezető szerv megállapodást köt.

  Az adatszolgáltatást az Eüak.

  népegészségügyi szívelégtelenség diastole definition systole

  Az egyes betegségregiszterek vezetésére vonatkozó részletes szabályok 4. A keringési rendszer betegségei fejezete szerinti tételeinek kódjeleinek valamelyike szerepel.

  népegészségügyi szívelégtelenség magas vérnyomás és vízszintes sáv

  A nyirok- és vérképző szervek és rokon szövetek rosszindulatú daganatai CC96 szerinti tételeinek kódjeleinek valamelyike szerepel. Az adatkör részletezését és formátumát - beleértve az adatszolgáltatási határidőket - a NNK és a Fertőző Betegség Regisztert működtető szerv megállapodásban rögzíti. Ha az adatok még nem népegészségügyi szívelégtelenség bejelentésre, a bejelentő az 1 bekezdésben foglaltak szerint jár el.

  népegészségügyi szívelégtelenség hipertóniával járó hirtelen vakság

  Ha az ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy a beteg nyilvántartott adatai nem teljes körűek, a bejelentő azokat kiegészíti. Az adatszolgáltató elektronikus úton, gép-gép kapcsolat útján továbbítja az újszülöttkori objektív hallásszűrés eredményét.

  Záró rendelkezések

  népegészségügyi szívelégtelenség nitroglicerin magas vérnyomás esetén